Fashionjoint

coachella oufits

PALM SPRINGS
Nu har årets första Coachella helg ägt rum! 
 
1. Kenza - Så snygg och enkel outfit, men hennes hairbuns och ryggsäcken gör ju hela outfiten festivalig, eller hur? / 2. Hailey Baldwin - Ser ni att denim är en trend här bland bilderna? Älskar att det ser så trashig trendigt ut och att hon matchar med diamant tightsen ala Kylie Jenner. / 3. Olivia Culpo - Den enda vars jag älskade alla hennes outfits hela helgen. Favoriten! / 4. Angelica Blick - Hon nailade stilrena outfits med svart i fokus. Dessutom så tar hon de absolut bästa bilderna under festivalen, kolla in hennes blogg. / 5. Emelie Natascha, Angelica Blick, Molly Sanden, Janni Deler, Miriam Bryant. / 6. Shay Mitchell - Allt hon har på sig blir snyggt, största girlcrushen just nu.
 
Varje år i samband med Coachella så brukar jag visa upp mina favorit outfits och tänkte även göra det i år. Just festivalmode är något jag älskar och det finns inget roligare än att kolla in vad alla kändisar haft på sig under dessa två helger. Jag kollade igenom så många outfits inför detta inlägg, och just denna helg var det inte många som föll mig i smaken, speciellt inte av mina vanliga storfavoriter som Vanessa Hudgens och Jenner systrarna. Hoppas på mer inspiration nästa helg.

Posted in: Mode







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.