Fashionjoint

happy birthday love

 
Igår så firade vi att Emil fyllde 30 med en stor fest!! Jag hade så trevligt och det var så kul att få skämma bort min älskling. Av mig och familjen så fick han en annorluna present med olika kort där det på varje kort var en speciell present, så fick han själv välja en av dem! Perfekt 30 års present. Det lutar åt att han väljer en matlagninskurs tror jag :) Hela förmiddagen så har jag varit jätte seg eftersom det blev väldigt sent igår, men nu har jag precis kommit hem ifrån gymmet. Att man kan gå ifrån så seg till värsta taggad på allt när man tränat är helt sjukt. Man mår så bra när man tränar och man hinner så mycket mer med den energin efter, håller ni inte med?!
 
Och vet ni? Emil och jag ska testa på att inte äta onyttigt (godis, snacks, läsk och snabbmat osv) på en månad från och med imorgon. För Emil är det nog väldigt enkelt, men jag tar alltid någon godisbit på jobbet juu.. Är en riktig godisråtta, så första veckorna kommer det nog bli jobbigt haha :) På jobbet har vi varje fredag fika med bröd, brie, mängder av pålägg och tilltugg mm? Tycker ni det ska räknas med som onyttigt?

Posted in: Vardag





Skrivet av: Kourtney

Nej, det tycker jag inte. Det innehåller ju mer näring än godis o alla fall och en macka kan du själv göra antingen onyttig eller nyttig beroende på ditt pålägg ;) Om man ska sluta med nåt kanske du inte ska ta bort ALLT på en gång?

Svar: Håller med, jag har tagit fredagsfika nu ändå och skippar bara det "onyttiga" som snacks, godis och läsk, snabbmat och sånt :) En smörgås eller två känns inte så farligt..
sanna hyvärinen

2016-04-06 - 16:45:16
Hemsida: http://www.betterwords.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.