Fashionjoint

Insta Lately @Ffashionjoint

instagram
1. Hur vackra är inte rosor? Rosor kan man aldrig tröttna på. När jag flyttar hemifrån ska jag fylla mitt hem med rosor i alla regnbågens färger. 2. Jag gjorde påskäggsjakt till min pojkväns familj med amerikanskt godis, superkul att se dem leta lappar, svara på gåtor och leka fågel fisk eller mitt emellan, för att sedan springa ut på baksidan och leta efter deras ägg. Den med flest rätt fick även ett extra pris, vart lite fight mellan älsklingen och hans bror, haha så söta!
 
3. Mums! Älskar att det finns jordgubbar i alla affärerna nu, inte minst på Ica, för 10:- haha jobbskada.. 4. Testade en Snapple, var super gott, men tror dem andra smakerna är godare, köpte denna för den var rosa, haha. Dessutom var den super stor så halva står kvar i kylen än.
 
5. Farligt att gå in i inredningsbutiker för mig, är så sugen på att köpa allt och bara flytta hemifrån! 6. Dessa måste jag testa igen på stan, är sugen på att ha dessa till sommaren och kan inte sluta tänka på dem! Steve Madden ♥ Sanna.

Posted in: Instagram







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.