Fashionjoint

Tandblekningar...

Som bloggare får man mycket genom samarbeten & tandblekningar är något utav det jag fått mest av. Se bara och det här är fem av dem som jag hittade i mitt rum, vet att det finns lite på toaletten också. Det enda jag har testat av dessa är tandbleknings pennorna, eftersom dem går snabbt att testa. Den funkar ganska okej faktiskt.
 
Fundera på om jag ska testa någon av dessa.. eller lotta ut även dessa? Men på de flesta står det att man ser resultat efter tex 3-4 veckor och vissa av dem är bara 2 veckor osv. Då måste man köpa fler ändå ju..haha!

Posted in: Vardag





Skrivet av: Katja - Säljer Mary Kay produkter

Hej! Ursäkta om du inte gillar reklam, vill bara tipsa om att jag nu börjat sälja Mary Kay produkter genom bloggen. Håll utkik efter bra erbjudanden :)

http://katjasplace.blogg.se/2012/october/borjar-salja-mary-kay-produkter-genom-bloggen.html#comment

2012-10-25 - 14:12:56
Hemsida: http://katjasplace.blogg.se
Skrivet av: H A N N A ♥

sv: Tack för alla tävlingstips! Sånt uppskatas ;)

btw, har med en tävling på min blogg just nu --> http://hannabieberandersson.blogg.se/2012/october/tavling.html#comment , vinn ett iphoenskal/tillbehör från iphoneskal.se :)

2012-10-25 - 16:17:19
Hemsida: http://hannabieberandersson.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.