Fashionjoint

torra läppar

Jag brukar aldrig ha torra läppar - eftersom jag alltid har läppsyl på mig. Använder det jätte ofta. Men nu i år, när det börjat bli kallt. Så har mina läppar vart torra jätte länge, och det har inte försvunnit. Har ni samma problem? Med torra läppar och hud. Här är några tips!


  • Ett grymt tips är att skapa din egen läpp-peeling ;) Du tar honung och blandar det med socker. Sedan är det bara att skrubba på. Hur skonsamt som helst för läpparna samtidigt som det inte smakar urk. Rekommenderas att göras två gånger dagligen.
  • Sedan efter åt så måste man ju smörja in läpparna ordentligt, så man inte blir torr igen. Det kan man göra med jätte mycket vaselin eller idomin när man ska lägga sig och sova. Då kan det värka över natten och man behvöer inte skämmas för att man har 1 kg idomin på läpparna.

Posted in: Vardag







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.